De ce să alegi haine pictate manual

Ieși în evidență cu haine pictate manual! 

Ești genul de persoană căreia îi place să iasă din tipar și să poarte articole vestimentare unicat, pe care nu le mai întâlnește la nimeni altcineva? Dacă da, înseamnă că hainele pictate manual sunt pentru tine. Ca să te convingi, citește în continuare caracteristicile principale ale acestui stil vestimentar original. 

 • Haine pictate manual care au personalitate 
 • Haine pictate manual care se întrețin ușor 
 • Haine pictate manual din în ce mai căutate  

1. Haine pictate manual care au personalitate

Spre deosebire de hainele printate, fiecare produs pictat este unic și reprezintă o formă de artă dusă la alt nivel. Articolele pictate manual au mereu un plus de valoare, pentru că persoana care le realizează creează din pasiune, cu sensibilitate și apreciere pentru frumos. 

Adela Mașca, artista noastră, se lasă ghidată de emoții și sentimente în momentul creației, pe care le transpune în opere de artă vestimentare, special pentru tine. A început să creeze astfel de haine din pură pasiune pentru pictură, care a devenit apoi un mod eliberator de exprimare.  

Mie, felul în care colorez hainele, mi-a schimbat viața și mi-aș dori să-ți transmit si ție aceste emoții. Încearcă și tu acest sentiment, poartă hainele mele.

Adela Mașca

2. Haine pictate manual care se întrețin ușor

Poate ți-a trecut deja prin minte că dacă e pictură, sigur este greu de întreținut. Ei bine, folosim culori specifice pentru textile, super rezistente la apă, care nu își pierd din strălucire după nenumărate spălări. Orice articol vestimentar se spală manual sau la mașina de spălat pe program scurt, sub 40 de grade. Se calcă fără aburi, pe dos sau protejând decorul cu hârtie cerată. 

Nu trebuie să îți faci griji nici pentru calitatea materialelor folosite, pentru că alegem textile premium: bumbac 100%, bumbac organic și denim. Ne dorim ca experiența purtării lor să fie una eliberatoare, care să-ți ofere încredere în sine și în modul cum arăți. 

Credem cu adevărat că o femeie poate schimba lumea în momentul în care se simte frumoasă. Tu ce spui?  

3. Haine pictate manual din ce în ce mai căutate

Articolele pictate manual atrag atenția tot mai mult în rândul femeilor care vor să se exprime liber și într-un stil cât mai aparte. Fie că vrei să te reinventezi, să adaugi puțină culoare hainelor din garderoba ta sau pur și simplu, să porți un articol vestimentar versatil și comod, hainele unicat sunt ceea ce cauți. 

Energia hainelor Colour Sense este dată tot de Adela, o femeie creativă și dornică de exprimare, care vrea mereu să aducă ceva nou, să se depășească și să iasă în evidență cu ceva unic. La fel ca tine, care alegi să te simți specială în fiecare moment și să faci din artă un stil de viață. 

Prin designul lor basic, fiecare piesă Colour Sense este o haină cheie în garderoba oricărei femei: cămașă albă, rochie de blugi, geacă de blugi, bluză oversize, hoodie premium, tricouri sau rochii lejere de mișcare, fiind lucrate în culori îndrăznețe care se vor plia cu siguranță pe atitudinea ta. 

Acum că ai aflat mai multe despre magia dată de aceste haine pictate manual, nu mai rămâne decât să încerci prima piesă vestimentară care va lua ochii oricui. Garderoba ta are nevoie de ceva fresh și original! 

Alege-ți articolul vestimentar potrivit pentru personalitatea ta de pe Hanine pictate manual și comandă-l cu încredere. Păstrează contactul cu noi și creațiile noastre pe rețelele de socializare Facebook și Instagram, unde anunțăm constant ce mai croșetăm în laboratul nostru de creație Colour Sense.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎnapoi la magazin
  Scroll to Top
  Call Now Button