Cine spune că bărbații nu ar trebui să fie atenți la îmbrăcăminte? Indiferent dacă lucrezi la birou, de acasă sau ești mereu pe drumuri, puțină culoare va face diferența în atitudinea ta. Înlocuiește tricourile simple, monocrome, cu tricourile Colour Sense personalizate prin artă și fii sigur că lumea te va observa ușor. Nici un hanorac cu un design unic imprimat nu va putea fi trecut cu vederea.
Toate elementele din garderoba unui bărbat trebuie să fie la modă, confortabile și de calitate, iar Colour Sense vine în întâmpinarea celor trei nevoi: tricourile și hanoracele sunt potrivite indiferent de stil sau de ocazie, sunt imprimate direct în țesătura de bumbac, ceea ce le face rezistente la spălare. În plus, venim cu mai multă culoare și un strop de artă.

Articolele de bărbați sunt extrem de căutate atât de cei care vor să își reinventeze garderoba, cei care vor să adauge puțină culoare hainelor negre sau gri, cât și de partenerele lor, femeile care știu cât de important este ca iubitul lor să arate bine, îngrijit și să își exprime personalitatea prin ceea ce poartă. Un articol vestimentar versatil, comod și foarte masculin este cadoul perfect pentru el în orice ocazie. Acestea pot fi dăruite și colegilor de muncă sau rudelor mai îndepărtate, cărora nu le cunoști neapărat stilulul, deoarece personalizarea prin artă face ca acest cadou să capete valoare și sensibilitate. Calitatea nu hainelor Colour Sense nu trebuie pusă la îndoială, deoarece materialele alese sunt premium: bumbac 100% și bumbac organic, pentru ca experiența purtării lor să fie una eliberatoare și să nu limiteze mișcările de zi cu zi. Prin designul lor basic, fiecare piesă Colour Sense este o haină cheie în garderoba oricărui bărbat: hanorac, hoodie premium sau tricouri. Designul unic ce personalizează fiecare articol vestimentar este făcut de artista Adela Mașca chiar în laboratorul ei, în care și imprimă hainele. Tehnologia de imprimare este o tehnologie nouă, ce imprimă culoarea direct în țesătura de bumbac și face ca designul original să dureze în timp. Poartă cu încredere Colour Sense și adaugă un strop de culoare în fiecare zi!