Afișez toate cele 18 rezultate

Haine pictate cu design unic-pentru cele cărora nu le place să se întâlnească cu alte persoane care poartă aceleași haine, pentru cele care vor să se simtă unice cu fiecare ocazie și pentru cele care fac din artă un stil de viață. Colour Sense are acum colecția de Haine Pictate Unicat. Personalizarea prin artă este dusă la un nivel superior, în care fiecare piesă din această colecție este pictată manual numai pentru tine. Tușele de pensulă vizibile pe aceste haine îi vor uimi pe cei din jurul tău, iar sensibilitatea și feminitatea vor fi așii tăi din mânecă. Geci de blugi personalizate, rochii de blugi pictate, cu design unic, tricouri sau hanorace, toate sunt lucrate în culori îndrăznețe ce se vor plia pe atitudinea ta. Toate produsele Colour Sense sunt de cea mai înaltă calitate prin tehnicile și culorile vibrante folosite, numai bune pentru a satisface momentele tale de răsfăț vestimentar sau de făcut cadou celor dragi ție!

Articolele de damă sunt extrem de căutate atât de cele care vor să își reinventeze garderoba, cele care vor să adauge puțină culoare hainelor negre sau gri, cât și de partenerii lor, bărbații care știu faptul că ziua unei femei se poate lumina cu un cadou frumos, un articol vestimentar versatil, comod și foarte feminin. Pictura pe material textil o va impresiona cu siguranță atât pe ea, cât și pe prietenele ei. Asigură-te că iubita ta este mereu în centrul atenției și fă-i un cadou inspirat, colorat și artistic, plin de valoare și sensibilitate. Calitatea nu hainelor Colour Sense nu trebuie pusă la îndoială, deoarece materialele alese sunt premium: bumbac 100%, bumbac organic și denim, pentru ca experiența purtării lor să fie una eliberatoare, care să îți ofere încredere în sine și în modul cum arăți. O femeie poate schimba lumea în momentul în care se simte frumoasă!
Prin designul lor basic, fiecare piesă Colour Sense este o haină cheie în garderoba oricărei femei: cămașă albă, rochie de blugi, geacă de blugi, bluză oversize, hoodie premium, tricouri sau rochii lejere de mișcare. Designul unic ce personalizează fiecare articol vestimentar este făcut de artista Adela Mașca chiar în laboratorul ei, iar culorile folosite își păstrează strălucirea mereu. Poartă cu încredere Colour Sense!