Haina face pe om? Nu, noi credem că arta ne face ceea ce suntem. De aceea avem o gamă largă de haine personalizate prin artă, imprimate cu un design unic, pentru a atrage priviri în orice parte a zilei. Hanorace cu picturi colorate, tricouri perfecte pentru a fi oferite cadou, rochii cu modele unicat, pictate de mână sau imprimate.
Arta este în primul rând utilă, iar din acest motiv fiecare piesă vestimentară Colour Sense este atent imprimată direct în țesătura de bumbac, ceea ce face ca hainele să fie rezistente la spălare și de cea mai înaltă calitate. Ne dorim să poți adăuga un strop de artă și de culoare în fiecare zi, indiferent de ocazie. Chiar dacă ai chef de hoodie sau de cămașă, de tricou și blugi sau de rochie, aici le găsești pe toate personalizate prin artă. Fă din artă un stil de viață!

Articolele de damă sunt extrem de căutate atât de cele care vor să își reinventeze garderoba, cele care vor să adauge puțină culoare hainelor negre sau gri, cât și de partenerii lor, bărbații care știu faptul că ziua unei femei se poate lumina cu un cadou frumos, un articol vestimentar versatil, comod și foarte feminin. Acestea pot fi dăruite și colegelor de muncă sau rudelor mai îndepărtate, cărora nu le cunoști neapărat stilulul, deoarece personalizarea prin artă face ca acest cadou să capete valoare și sensibilitate. Calitatea nu hainelor Colour Sense nu trebuie pusă la îndoială, deoarece materialele alese sunt premium: bumbac 100% și bumbac organic, pentru ca experiența purtării lor să fie una eliberatoare. Prin designul lor basic, fiecare piesă Colour Sense este o haină cheie în garderoba oricărei femei: cămașă albă, rochie de blugi, geacă de blugi, hanorac, hoodie premium, tricouri sau rochii lejere de mișcare. Designul unic ce personalizează fiecare articol vestimentar este făcut de artista Adela Mașca chiar în laboratorul ei, în care și imprimă hainele. Tehnologia de imprimare este o tehnologie nouă, ce imprimă culoarea direct în țesătura de bumbac și face ca designul original să dureze în timp. Poartă cu încredere Colour Sense!