Afișez 1 - 24 din 28 de rezultate

Hanorace imprimate premium- o alegere cand vrei sa te simti confortabilă dar și să te răsfeți cu un produs de calitate maximă.

Un hanorac practic și comod din bumbac organic fin este singurul lucru pe care ți-l dorești într-o zi calmă de sâmbătă. Dacă acest hanorac mai este și colorat și personalizat prin artă, este cu atât mai special și mai dorit. Orice femeie are nevoie să se simtă bine în hainele sale, pentru a-și consolida încrederea în sine și în forțele proprii. Faptul că te simți cu capul în nori, neînțeleasă sau foarte visătoare și alegi să arăți asta lumii întregi prin hainele personalizate nu va face decât să te reprezinte și să-ți completeze look-ul, arătând bine în orice moment al zilei. Nu trebuie să fii elegantă ca să fii feminină, ci să ai atitudinea pozitivă, să fii stăpână pe modul în care arăți și să-ți cunoști calitățile. Fiecare lucrare unică marca Colour Sense te motiva să fii exact ceea ce vrei tu să fii și te va ajuta să te exprimi așa cum simți. Alege să întorci priviri cu haine personalizate prin artă de cea mai bună calitate!

Articolele de damă sunt extrem de căutate atât de cele care vor să își reinventeze garderoba, cele care vor să adauge puțină culoare hainelor negre sau gri, cât și de partenerii lor, bărbații care știu faptul că ziua unei femei se poate lumina cu un cadou frumos, un articol vestimentar versatil, comod și foarte feminin. Acestea pot fi dăruite și colegelor de muncă sau rudelor mai îndepărtate, cărora nu le cunoști neapărat stilulul, deoarece personalizarea prin artă face ca acest cadou să capete valoare și sensibilitate. Calitatea hainelor Colour Sense nu trebuie pusă la îndoială, deoarece materialele alese sunt premium: bumbac 100% și bumbac organic, pentru ca experiența purtării lor să fie una eliberatoare. Prin designul lor basic, fiecare piesă Colour Sense este o haină cheie în îmbrăcămintea oricărei femei. Designul unic ce personalizează fiecare articol vestimentar este făcut de artista Adela Mașca chiar în laboratorul ei, în care și imprimă hainele. Tehnologia de imprimare este o tehnologie nouă, ce imprimă culoarea direct în țesătura de bumbac și face ca designul original să dureze în timp. Poartă cu încredere Colour Sense!