Afișez toate cele 19 rezultate

Geci de blugi – da, ne plac și avem mai multe, pentru că geaca de blugi  este un element esențial în garderoba unei femei.

Geaca de blugi este un element esențial în garderoba unei femei. Fie că o asortezi la o rochiță colorată de vară, fie că alegi să o porți cu un plover tricotat și cu o pereche de blugi tomnatici, are în primul rând rol de accesoriu și doar mai apoi de jachetă. Geaca de blugi personalizată de la Colour Sense îi conferă ținutei tale un aer boem, care cu siguranță va întoarce capete pe stradă. Imprimeuri în culori vibrante și îndrăznețe, toate design-urile unice sunt făcute pentru a te ajuta să te exprimi într-un limbaj artistic: te simți apreciată, iubită, agitată, complexă, abstractă, visătoare sau cu capul în nori, prin desenul potrivit de pe spatele jachetei tale poți lăsa toate aceste emoții să iasă la suprafață și să-ți surprindă prietenele. Fiind doar materiale de cea mai înaltă calitate, cu toții te vor întreba „de unde ți-ai luat geaca de blugi”, iar tu vei ști că personalizarea prin artă face totul. Alege să te exprimi pe tine prin fiecare piesă vestimentară din garderoba ta!

Articolele de damă sunt extrem de căutate atât de cele care vor să își reinventeze garderoba, cele care vor să adauge puțină culoare hainelor negre sau gri, cât și de partenerii lor, bărbații care știu faptul că ziua unei femei se poate lumina cu un cadou frumos, un articol vestimentar versatil, comod și foarte feminin. Acestea pot fi dăruite și colegelor de muncă sau rudelor mai îndepărtate, cărora nu le cunoști neapărat stilulul, deoarece personalizarea prin artă face ca acest cadou să capete valoare și sensibilitate. Calitatea hainelor Colour Sense nu trebuie pusă la îndoială, deoarece materialele alese sunt premium: denim 100%, pentru ca experiența purtării lor să fie una eliberatoare. Prin designul lor basic, fiecare piesă Colour Sense este o haină cheie în îmbrăcămintea oricărei femei. Designul unic ce personalizează fiecare articol vestimentar este făcut de artista Adela Mașca chiar în laboratorul ei, în care și imprimă hainele. Tehnologia de imprimare este o tehnologie nouă, ce imprimă culoarea direct în țesătura de bumbac și face ca designul original să dureze în timp. Poartă cu încredere Colour Sense!